torstai 25. lokakuuta 2012

Kylmyyttäää

Aamul herättii Sirun kaa vähän ennen 11. Ulkoon oli pakkasta ja nurmikko oli ihan huurussa ! Kävin napsii siit parit kuvat. Syötii siin vähä leipää ja sit 11.45 lähtii bussipysäkille ku Sirun bussi läks. No olin sit iha pienen hetken kotoon ja sit lähin mummolle, ku en oo siel pitkää aikaa ehtinny käyä. Siel pelattii hetki alfapettii ja puol kaks mä lähin kotii vaihtaa ratsastuskamat ja lähin sit pyöräilee Visylle. Ilma oli ihan huurtein vielki ja oli miinusasteit ;s!

No ekaan siel juotii kahvit ja sen jälkee menin tallille laittaa Vissyn kuntoo ja lähin vähä yli puolen tunnin käyntilenkille :)! Alus Vissyl oli ihan sikana energiaa ja se yritti ravata koko ajan ! Välil se läksi ja ravas hetken mut sain aina käyntii. Loppumatkan se oliki tosi kiltist eikä ravaillu yhtää. Yhes vaihees oli ihanaa kävellä siin tiel ku se tie oli ihan huurtees ja tien viereiset kasvitki oli huurtees, aawwss. Yhes vaihees pysäytin Vissyn ja kumarruin sen pään vieree ja se nuolas mun kättä, herkkää :3. No lenkki oli tosiaa joku vähän yli puol tuntii.

 Tallis hoisin Vissyn pois ja sit laitettii vaava-Potille valjaat, nyt se otti ne hienoosti :)! Sit se entiin omistaja tuli ja lähtii taas kävelee, Potil oli sikaan enrgiaa ja se oli 'vauhko' mut kummiski ihan kiltist, välil se pelästy jotaa mut ei mitää suurempaa. Lopus se men sillee et me ei talutettu sit vaa se tyyppi vaa ohjasti sitä perästä, meni se ihan hienost. Sit vietii se tallii ja otettii valjaat pois. Puhuttii siin sen omistajan kaa et oisin voinnu lähtee huomee niitten kaa tampereelle ku Vissy viiää klinikalle, mutku on kiviharjus tunti nii en pääse ):. Oisin niin halunnu mennä, no ens kerral sitte.. Kamera ei tietenkää ollu mukana..ens kerral seki sitte :)!

 Kotoon olin neljän mais, viidelt söin ja puol kuudelt kävin nukkuu, kuuden mais heräsin ja sit puol seittemän menin taas mummolle, siel olin kaheksaa asti :)

huurrettaa ;)
Linda :)

2 kommenttia: