keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Helmis alkaa näkyy jo kehitystää

Maanantaina menin suoraan koulusta tallille, eväänä karkkipussi :D. No tallille pääsin bussipysäkilt Tiian kyydil :). Ekana vaa oltii siel ja haettii parit hevoset (Maka ja Jerry). Ilmoittauduin myös Helmillä nyt niihen sunnuntain kisoihin, apuaaa luokkana siis raviluokka. Tiialla ja katriinalla oli yksityistunti, mä harjasin Makaa ku se oli ihan kamalas kunnos ja Katriina ei ehtinny heti tulee. No niitten tunti alko puol neljä ja kuvailin sit niit. Mä jouduin taluttaa sitten viidestä kuutee...En ollut oieke tyytyväin.

 Mut sit harjailin Helmii ja se oli niin ihana. Kuudelt alko meijän tunti, selkään noustessa se teki taas pukit, mut oliki sit sen jälkee tosi kiva! Ekaan ravailtii kevyes ravis ja tehtii päätyihi ympyrät. Helmi käänty tosi kivast ja jakso jopa ravatakki ! Sit vaihettii suuntaa ja mentii hetki harjotusravii. Sit käveltii hetki ja alettii tekee etuosakäännöksii, Helmi teki noi tosi hyvin ! Tehtii ne kaks kertaa. Sit tehtii takaosa kännöksii, ekoil kahel kerral Helmi ei oikein tajunnut, mut kolmannel se oli tosi hyvä joten lopetettii siihe!

 Sit laukat, ekaan mut laukkaili ja mä ootin, neku oli laukannu nii mä menin vetoponin kaa Helmin kaa uralle ja laukattii siin, saatii parit laukkapätkät ja sit lopetettii. Tosin toises suunnas mentii pääty-ympyräl laukkaa ja Helmi oli s-u-p-e-r ! Se siis nosti monta kertaa ympyräl laukan ja laukkas ! Ei pukitellu tai mitää, olin niiin tyytyväin et huhuh ! Rakastan sit ponii <3. Sit ravasin hetken ja sen jälkee kävelin, kuvia utnnista ei valitettavast oo..Just ku meni hyvin..!

 Sitten siis ennen helmi tuntia päätin et meen seuraavalle estetunnille ! Menin siis Ladyllä ja Senni laittoi sen kuntoo ja otti Helmin multa. Tunnil aluks ravailin ja Lady oli ihan mukava, mitä nyt aika vauhdikas. Kaiken kruunasi viel se kun välil kuulu laukasui ku jossaa ammuttii hanhii..Onneks Lady ei niit nyt paljoo säpsynny. Sitten me laukattii, Ladylla oli jo tos vaihees aika paljon vauhtii. Alettiin tulla sellast pient ristikkoo, Ladyn hypyt oli ihan kamalia! Pari askelta ennen ristikkoo se vaa kiihytti ja oikee lennettii esteen yli eikä esteen jälkeen ollut tietoakaan siitä et oisin saannu sen hallintaan.

 Sit alettii tulla sellasta rataa. Esteiden korkeus oli matala, onneksi, ehkä joku 30-50 cm ? Se meni tosi huonosti ! Lady kaahotti kaameen kovaa enkä saannu sit yhtää hiljentää..päästii sentää esteist yli. Sit viel tultii toinen rata jos oli okseri, siinä jäni sit suust kiinni tai jotaa ja laura vaa valittiii.. :D No kävelin sit sil aikaa ku muut meni rataa ja sit ravasin loppuravit josi Ladyl ei ollu tietookaa hiljasesta menosta.. Sit käveltii. Tunnin jälkee ope valitti mulle kuinka oon kiukutellu sille pari vikaa päivää..? En  ymmärrä miten kiukuttelin sille maanantain, perjantain olin kyl hieman maas mut sitä en ymmärrä miten kiukuttelin muka sille maanantain ? :D No ihan sama.. Mun piti mennä muuten Ladylki kisoihin, helppo C mut ton estetunnin jälkee päätin et en mee. No sit kaheksan jälkee mua ja Miisaa tultii hakee.


Tiistana koulun jälkee vaa nukuin ja luin kokeisii..

 Keskiviikkona koulun jälkee lähin ratsastamaan Vissyllä, menin nyt satulan kanssa noin tunnin lenkin, Vissy oli tosi mukava, en nyt osaa kertoo tähän mitää, kuviakaa ei oo ku ei oo kuvaajaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti