lauantai 10. marraskuuta 2012

Ensin hevosteluu, sit vähän muuta ;)!

Elikkäs tänään, lauantaina heräsin puol 12 ja soitin heti Vissyn omistajalle et voiks sil mennä ratsastaa (siis vissyl xd). No sain myöntävän vastauksen ja 15 minan pääst iskä oliki jo viemäs mua sinne tallille :). Ärsyttää ku on nyt tälläset kelit et liian liukast mennä sinne pyöräl ja liian kuivaa et menis potkukelkal ja oon liian laiska kävelee sinne xd. No hain Vissyn sisälle ja harjasin sen ja laitoin kamat päälle.

 En ollu menny Vissykäl pitkää aikaa nii satulaan nousus herra oli vähän erimielt et meenkö selkää vai en, no pääsin sinne kuitenkin. Vissyl ei oo viel siis hokkei nii piti mennä tosi rauhallisest, välil se vähän liukasteli, mut ei paljoo. Lenkki meni tosi kivasti ja oli ihanaa ku oli luntaa <3. Yhes vaihees etee tuli joku mies joka kaateli sellasii pikkupuit moottorisahal, Vissy ei pelänny ollenkaa ja sitku oltii ihan siin lähel nii se sammuttiki sen sahasn. No päätetitii mennä niitten kolmen puun yli ku ne oli vähä irti maasta, sai Vissyki vähä ajateltavaa. No mentii siit enää vaa vähä eteepäin ku sit tuli jo sellai kohta mis tie oli koko leveydeltää jäässä, en viittinny mennä sit siihe enää liukastelee, lähtii sit kotii päin, mut käytii viel kävelee yhel tiel.

 Siin toisel tiel koklattii yht toista tietä, mut se ei ollu mikää hyvä joten palattii siihe toiselle tielle ja mentii sitä hetki eteenpäin. Vissy käyttäyty tosi asiallisest vaik en ollu tosiaa menny sil pitkää aikaa. Ainut ongelma oli matkalla olevat tammat..Siitku kävelee nii Vissy ei keskity muihin ku niihi..Tulomatkal se vaa pysähty eikä totellu mua yhtää joten huusin vaa 'nyt vissy !' nii joha alko tottelee xd. No päästii tallille jos harjasin sen ja laitoin karsinaa. Sit hain Potisn sisälle ja harjasin senki. Annoin niille viel vähä porkkanaa ja heinää. Potin koulutus on kuulemma edenny hyvin ja koht sille laitetaa kärryt perää :). Sit puol kaheks menin kotii. Napsin lenkil parit kuvat kännykäl:

 Kolmen mais me lähtii kohti Kouvolaa. Mentii ekaan Veturii ja siel Onlyy. Etin siis farkkuja, kysyttii yhelt myyjält apuu ja oikeest sovitin varmaa yli 10 farkkui xd. Mitkää ei ollu hyvii, jotkut liian pitkii, jotkut liian lyhyit ja lähes kaikki liian isoi, eikä tietenkää yhtä numeroo pienempää kokoo ollu..! Olin varmaa aika haastava asiakas ku sanoin aina 'ei nää oo oikee hyvät' xD. Kerranki mun itseluottamus kohos hieman ku ne farkut oli liian isoi xd. Yleensä en haluu koskaa kauppaa ku en löyä siel mitää jolloin oon pönö :):). No otin kummiski yhet farkut jotka on kyl vyötärölt hieman isot..No onpa varaa lihoo.. Sit käytii viel ettiis jostai kaupoist vöitä mut ei löytynny. Ostin Anttilast sit leffan nimeltä nälkäpeli :).

 Viideks mentii jäähallille ku veljen oli siel peli, se alko tosin vasta kuudelta. Kuvasin sit sit pelii jaja se kesti yli kaks tuntii ja sit mentii äitin kaa hakee pizzat <3<3. Sit haettii veli ja iskä ja mentii kotii :). Kotoo söin pizzaa ja katoin nälkäpelii :). Sit viel hiema uutisii et en oo menos kellää ensviikon kisoihi.. :). Meen siis vaa kuvaa :)! (kyseessä siis heppakisat xd).
Ikävä näit hetkii...♥


2 kommenttia:

  1. mäki olin eilen joskus kolmen mais veturis mut en nähny sua :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noo siis me lähtii kolmelt nii oltii vats joskus vähä ennen neljää veturiis ):

      Poista