maanantai 26. marraskuuta 2012

Näin pimenevät illat..

Suununtai-maanantai yö meni aika nopeesti...yhteen asti koneel, siit sit n. tunti puhelimes puhumista, ja vielä yksi tunti lukemista ja viestien laittoa :D. Oivoi, nukahin siis vähän ennen neljää, ja aamulla se tuntu ku heräs puol seittemän.. No koulupäivä meni ihan kivasti, vikat kolme tuntii puutöit joista toiselt tunnil kaatusin aika lahjakkaasti ja häntäluu sika kipeen...Muutenki alko ärsyttää puutyön toisel tunnil, mut ei siit sen enempää...Koulun jälkee kävin kaupas, ootin bussii ja sit ku bussi oli kyläl nii kävelin kotii.

 Kotoon olin joskus kolmen jälkeen, kävin äkkiä facessa, söin leivän ja lähdin sitten tallille, tosin enen sitä kävin abc:l hakees äitiltä otsalampun kun se oli ottannu sen..Tallil laitoin Vissyn kuntoo ja lähin lenkille, oli jo aika pimeetä, ja varsinki tulomatka oli jo sika pimeetä ! Ei ois nähny etee yhtää ilman sitä valoa. En nyt osaa kertoa tost maastosta oikein mitää, lenkki oli n. 45 minuuttia, Vissy oli aika reipas ja säpsyili jotain välillä. Kun olin takas tallil nii hoisin Vissyn, kuvasin joitain kuvii ja sit harjasin Vissyn ja otin siitäki parit kuvat. Kotoon olin sit vähä ennen kuutta.
Lenkin jälkee iloin vissy xd


Täs se syy mikä saa mut hymyilemää :3♥


mun piti täst päiväst tehä -päiväni kuvna- postaus mut musitin sen vast täs päiväl xd No teen sen täs lähiaikoin !

6 kommenttia:

  1. Te puhuitte jotai meiän possuista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. xD nii puhuttii et kuinka paljo niit on ja sillo pieniin lapsiin ku me juostii siel sikalas ja ne siat villiinty xD

      Poista
  2. Ai nii... Niit on kyl satoja! Ihme ettei Joni tienny, ku se tietää meiän talon asioista enemmän ku mä ite!

    VastaaPoista
  3. Millon kirjotat uuden tekstin? Tylsää illal ku ei oo mitää lukemist XD Näit sun kirjotuksii on kiva lukee, ja ite en pääse vähää aikaa kirjottaa omaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, ei oo oikee mitää kirjotettavaa koska my boring lifee xd mut kirjottelen koht :)!!

      Poista