lauantai 17. marraskuuta 2012

Loistava tunne ratsastelles..♥

Keskiviikkona ei tapahtunnut mitään, torstaina koulun jälkee olin hetken kotona ja sen jälkee lähin iskän kyydil kouvolaa ja menin mun veljelle. Katottii isel sit twilight aamunkoi osa 1 ja syötii siin samal pizzaa :--). Leffan jälkee nukuin vissii vähäsen ja sit joskus 11 jälkee lähettii kuusaalle ja mentii kattoo se twilight aamunkoi osa 2 ensi-iltaa :--)! Jee se oli sika kiva ja suosittelen kaikille (:! Pääsin joskus kolmen mais nukkuu ja jäin siis mun veljelle yöks. Aamul heräsin joskus kaheksan mais, söin jotain jnejne. Sit lähin kävelee pysäkille ja menin tunnin myöhäs kouluu. Koulu meni ihan kivasti.

 Illal mut mietii tallille ja olin siel joskus vähä yli viis. Kuvasin siin estetunii ja sen jälkee toista tuntii, juteltii lauran kaa et kummal menisin, Ladyl vai zsa zsal. No menin kummiski Ladyl, koska laura sano et se on sika mukava hackamoreil mil sil mennää nykyää. No menin puol seittemän laittaa Ladyy kuntoo. Tunti alko seittemält ja käveltii hetki. Sit alettii ravailee ja tehtii kolmikaarist kiemurauraa, lady meni tosi kivasti, keskeisel kaarel Lady ei taipunnu nii hyvin, mut kummiski ihan mukavasti.

 Sit vaihettii suuntaa ja jatkettii harjotusraissa, tein ympyröitä ja taivuttelin Ladyä, se oli oikeesti aivan mahtava niil suitsil ! Meni niin rennosti ja hakeutu välillä muotoon ! Sit alettii tulee lävistäjii temmonlisäykses, ai että öady mjeni ihanasti ! Se oikee niiku venytti askeliaa, opettaja sanoki et se muistutti enemmänki keskiravii ! Lady meni oikeest nii hienoo ravii, mut hidasti heti kulmas ku pyysin. Vikal kerral se oli siin lävistäjäl alus niin upee, meni nii hienosti ja askel pidenty, ut sit annoin vähä ohjaa jolloin se rikko lauaklle..

 No sit käveltii hetki ja alettii laukkaa sillee et harjotusravis c:stä laukannosto ja keskiympyrä keskelle uraa. Lady oli tosi rauhalliin ja mukava, välil meinas lähtee kiihyttelee, mut totteli kummiski tosi kivasti. Olin ylpee tammasta. Sit alettii laukkaa toises kierrokses sillee et lyhyel sivul laukannosto ja sit lävistäjä, täs Lady jo kuumu aika ivasti ja laukkalävistäjät oli vähän mitä oli..Laukannostoi lady kuumu sen verran et välil oltii puoliks kahel jalal ja käännyttii 180 astetta xd. No kummiski vika lävistäjä meni musta kivasti :):)

 Sit lopus tehtii viel harjotusravis täyskaartoja, lady oikee välil meni tosi kivaa muotoo ja meni rennosti, paino otsin kädelle mut laura sano et tol se tuntuu ku heppa on muodos mut ei kanna itteää, tai jotain sellasta xd. En tiiä, poni meni kummiski sika kivasti ja olin tosi ylpee tuntii ! Sit viel loppukäynnit. Lady oli kaulast aika hiessä  hoisin sen pois ja sit mentii sirun kaa oottaa kyytii, siru tuli siis meille. Katottii leffaa mut nukahettii 12 jälkee kummatki xd. Parit kuvat viel tähä, laatu on tosi kehno mut kuvaaja kuvas vahingos vääril asetuksil, kiitti kuitenki kuvista pinjalle :)!


kuvaaja joutu lähtee ennen loppuravei mis poni oli hienoin, mut ei se mitää (:!

4 kommenttia: