lauantai 3. marraskuuta 2012

pernajan pukkiponi

Perjantaina olin siis koulussa normaalisti, ja koulupäivän jälkee sainki viestin et Anttu on lopetettu..siit enemmän tos alimmaises postaukses. Kotoon olin kolmelta ja söin ja pakkasin iha sika nopeest ja vöhö yli neljä lähinki bussil kohti pernajaa ! Bussis olin ekaan koneel mut sit nukuinki loppumatkan. Pernajas siivottii tallii ja harjailtii lyrree, ei menty enää ratsastaa. Illal oltii vaa sisäl ja syötii sipsiii.
Lyrree (:!
Ilmeeni on, mut hoyt ♥
Lauantaina herättiin  joskus kymmeneltä ja syötiin, sit mentiin siivoamaa viel lisää tallii. Me siivottii..siivottii... ja siivottii.. No tuli siit kyl sit ihan hieno :)! Oltii välis sisäl ja sit puol neljä ? noin tuli Lotalle ja niille uusi hevonen (ylläpitoon tosin). Sen nimi on Ilona ja se on lämminverinen. Siitostammana toiminnut viimesimmät vuodet. Oikeaa nimee en muista koska se on liian monimutkikas ! No juteltii siin ehtki sen omistajan kaa, mut sit me lähtii ratsastaa Lyrrellä.

 Lotta ratsasti pellolle ja meni siellä hetken, sit mie nousin selkää, ravailin sil ekaan ja sit aloin laukkailee. Heti ekaan tuli sellai aika iso, en nyt  tiiä pukki, se hyppäs ekaan eteepäin ilmaa ja sit pukki :D. Lensin kaulalle mut en tippunnu. Siin laukkailtii aikamme kunnes Lyrre pukitti, mua alko jostaa tuntemattomasta syystä naurattaa ihan sairaasti. Sit Lyrre pukitti uudestaa ja mie lensin hienolla voltilla (siis oikeesti voltilla) selälleen maahan :D. Pidin ohjist kii ja lyrre raahas mua vähä matkaa siin pellol selällee mut sit pysähty. Mua nauratti maaski ihan sikaan eikä sattunnu yhtää :D! Nousin vaa takas selkää ja laitoin sen tekee töitä oikeek unnol, tuli senki jälkee parit pukit, mut nyt en antannu itteni nauraa xd. Nyt siis yksi vinkki: Älä koskaan naura pukittelevan hevosen selässä !

 Lotta ratsasti sil sit viel hetken jonka jälkee mie menin selkää ja lähtii kävelee kotii, oli jo aika pimeet. Tallis Lyrre oli ihan hiessa joten pestii se sienel märäks. Sit loimi päälle ja karsinaa. Harjailtii sen jälkee Ilonaa ja se oli oikein kiltti tapaus :)! Sit laitettii niille heinii ja mentii sisälle. Riehuttii siin ja kiusattii Lotan pikkusiskoo, illal mentii laittaa viel hevosille iltäruuat ja heinät :). Nyt illal ollaa oltu vaa koneel ja kävästii talliski.
Ainut kuva ratsastuksesta, kun oli jo niin pimeää

Uus karvakorva Ilona :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti