lauantai 17. marraskuuta 2012

Vissyllä ratsastaas

Lauantaina herättii Sirun kaa joskus puol kahentoist mais ja katottii se nälkäpeli loppuu. Sit alettii kattoo niit vanhoi salkkareit ja oltii vaa koneel vuorotellen. Puol kahen mais lähtii Vissyilee. Laitettii se siel talil kuntoo ja sit lähettii ratsastaa, Siru tuli pyörän kaa mukaan (:. Käveltii yhelle pellolle mis mie sit vähän taivuttelin Vissyä. Se meni välil ihan kivasti, mut ravihevosena käänty yleensä lapa edellä, välillä tosin taipuki. Tehtii siel sit parit peruutukset ja pysähykset ja lähtii sit käppäilee takas, tos matkal yritin aina välil maiskutella ja tehä vaikka mitä (yritin antaa pohkeitaki) mut Vissy ei vaa lähe ravaa xd. Kerran se läks ku tuol jossai ammuttii tai jotaa nii silloin se läks xd. Ravasin vaa hetken ja pysäytin sitte.

 Tallilla kuvailtii Vissyy hetki ja sit vietii se ulos ja kuvailtii Vissyy ja pottii hetki. Sit lähtii ajaa kotii päin. Kotoon ollaa katottu sirun kaa taas salkkareit ja Siru jääki meille sit toiseks yöks. Huomee me mennää sitte kattoo kiviharjuu kisoja (:. Joten siitä sit huomee lisää (:!





Kiitti muuten ihan älyttömäst, oon saannu jo 20 lukijaa ♥ En ois koskaa uskonnu et saan tänkää vertaa..Nyt siis ehdotelkaa erityispostauksii toho kommennti boxii ;). Ja muistakaa lukee toi alimmain postaus jos ette oo viel lukennu ;).

12 kommenttia:

  1. tee videopostaus ja kerro siinä miks oot noin tyhmä

    VastaaPoista
  2. tee postaus sun huoneesta, ratsastuskamoista tai lempivaatteist ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no en oikeen tiiä, huoneeni on aina sotkuinen ja lempivaatteita en oikeastaan omista.. ): ratsastuskamatkin on aika tylsiä, mut mä mietin !
      kiitti kuitenkin ehdotuksestas (:!

      Poista