sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ilona ja Lyrre kohtasivat ;)

Sunnuntai aamulla herättiin vissiin 10. Syötiin ja mentiin talliin harjaamaan Ilona ja Lyrre. Otettiin ekaan Ilona käytävälle ja harjattiin se. Sen jälkeen harjattiin Lyrre. Sit vietiin ilona yksikseen tarhaan hetkeksi kattomaan ympärilleen, pian tuotiin Lyrre mukaan. Kylhän se hetken päästä oli ihan selvää että Ilonasta tuli pomo. Se ei päästänny Lyrreä yheltä seinämältä pitemmälle :D. Kuvailin niitä siinä aika kauan, mutta sitten lähtiin sisälle ja oltiin koneella.

 Joskus yhen jälkee lähettii tallille ja otettii hepat sisälle, sit me harjattii Lyrre ja lähtii samalle pellolle mis lauantainki oltii. Lotta ratsasti sinne ja meni pellolla hetken jonka jälkeen mä menin selkään. Ravailin taas hetken ja Lyrre tuntu tosi kivalle, taipu mukavasti. Sit kävelin hetken jonka jälkee aloin laukkaamaa. Heti ekoil kerroil se kerran läks laukkaa sika kovaa, sit se pieras jonka jälkee se pukitti xd. Nauratti nytki mut pysyin seläs, pianse teki saman uudellee mut pysyin seläs, otin pukkien jälkee viel parit hyvät pätkät ja sit Lotta meni selkää ja laukkas ja ravas hetken.

 Mie menin sit selkää ja lähtii Lotalle päin. Tallis huuheltii Lyrre sienel ja laitettii loimi päälle, yks jessicaki tuli sinne ja sit lähtii taluttelee ilonaa ja Lyrree maastoo. Ilona oli tosi nätisti, mut Lyrre oli välil vähä hölmö. Käveltii noin 5 kilsan lenkki. Sit laitettii pounit ulos ja mentii sisälle syömää. Sit olin hetken koneel ja pakkasin. Viiden jälkee lähtiki jo bussi :/. Bussis vaa nukuin. Kotoon en oo oikee tehny mitää.

Se pomotti lyrree



Ilmeeni ♥♥♥
Ja nyt te kietä kiinnostaa Lyrren omistajan blogitekstit (ja ilonan kuulumiset !) käykää tsiigaamassa Lotan blogi ! tästä Lotan blogiin !

3 kommenttia:

  1. EI LUOJA TOI SUN ILME (kolmas kuva) !! HUUTONAURUA!!!!!!1 XDDDDDDD

    VastaaPoista