perjantai 9. marraskuuta 2012

Kouluilua

Perjantaina koulus meni ihan kivasti, oli ihanan rento päivä ♥. Eka tunti oli tosin köksän koe jos en osannu mitää, yhes vaihees koetta rusautin mun selän ja siit kuulu kaamee ääni ja mun oikee käsi meni ihan voimattomaks xd. No mut koulun jälkee ootin Julian kaa bussii, ku se men bussii nii mie lähin kauppaa ja juttelin siin yhelle ysille varmaa puol tuntii jonka jälkee menin toiseks puoleks tunniks oottaa bussii. Tallil olin vähä ennen neljää.

 Vaihoin lämpimmämmät vaatteet ja sit kuvasin estetuntii. Sen jälkee kiertelin hetken tallis, kuvasin välil kuuden tuntii ja valmistuin mun omaa tuntii :)! Menin siis suokkiruuna Jallulla :)! Tunti alkoi seitsemältä. Ennen sitä hain kahvilast kypärän ja laitoin läpäl hatun sen kypärän päälle, no ope kysy et uskallanko mennä koko tunnin pipo pääs, no sanoin et joo, mut se ei uskonnu joten miehän menin koko tunnin pipo pääs :--D.

 Mut siis ekaan tunnil tehtii parit kerrat käynnis täyskaartoi, jonka jälkee alettii ravaa sillee et päätyihin 15 metrin ympyrät ja pitkille sivuille avoo. Oikeesee kierroksee Jallu meni musta tosi kivasti, taipu, totteli ja teki avot hyvin, mentii tota aika kauan. Sit vaihettii suuntaa ja alettii menee harjotusravis samoi avoi pitkille sivuille. Täs kierrokses Jallu oli paljon jäykempi enkä meinannu saada sit yhtää taivuteltuu enkä saannu sisäpohjetta läpi. No saatii me vissii yks hyvä pätkä avoo. Sit me käveltii hetki.

 Laukas tehtii sillee et c-päädyst käynnis laukka ja sit pitkäl sivul keskiympyrä siihe. Alus Jallu oli suorastaa laiska, mut sit open käskyst muil kerroil laitoin menee sne hieman kovempaa. No siitä se Jallu innostuki ja yhes laukannostos se pukitti xd. En oo koskaa nähny et jallu pukittais, toisen kerran se pukitti ku sil tunnil oli yks yksäri nii se meni laukas jallun ohi jolloin jallu vinkas ja laukkas itekki ja pukitti xd. No sit vaihettii suuntaa ja alettii laukkaa ympyräl. Toho suuntaa meni ihan kivasti, mitä nyt mentii hieman vauhikkaasti, no ei se mitää, Jallu taipu ihan ookoo hyvin, ois kyl voinnu mennä paremminki, mut mulle vaa lisää treenii nii eiköhä ala sujuu :)! Sit loppuravit jois Jallu hetkittäin rentoutu toosi kivasti :)! Sit käveltii hetki.

 Tallis hoisin Jallun pois ja laitoin sille loimen ku oli aika hies. Sit mua tultii hakee ja lähin kotii. Kotoon en oo kummempii tehny. En oo viel ihan varma et meenkö huomee ratsastaa Vissyl..Haluisin ihan sikana mut vähä toi kylmyys arveluttaa..Oishan se nimittäi iha eriasia mennä ratsastaa ku vois keventää ja ravailla, mutku me mennää Vissyn kaa vaa käyntii nii tulee melkosen kylmä...No kattoo mikä keli huomee on. Illal meen kummiski näin ollen Veturii ja sit kattoo veljen pelii, et kattoo myös miten ehtii.
Jallu ♥
pipo ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti