tiistai 13. marraskuuta 2012

Railakas ilta

Maanantaina koulu meni ihan kivasti, tosin oli kokeet joista en tienny mitää ku vasta aamula bussis nii en oikee oppinnu..xd Sitte loppupäivä meniki ihan kivasti, mul on kesken päivän hammaslääkäri ja sain nää  raudat yökäyttööö <3 jee. Ooon oottannu sitä niii paljo ! No koulu loppu kahelt ja oli sika kylmä, koska tuuli niin paljo. Jouduttii oottaa bussii vaik kuinka kauan..Sit ku oltii ABC:l nii joutu kävelee siin kaamees tuules viel kotii..

 Kotoon olin hetken koneel ja sit josksu viiden mais Julia tuli meille ! Ai että oli hauskaa :--D. Ekaan oltii koneel, sit mentii hetkeks kuvaamaa ulos ja sen jälkee ku kaikki oli lähty mentii keittiöö ja siel lenteli mokkapalat ja tais ne käydä Julian paidassaki xd, mut sit me alettii kokkaamaan xd. Tehtii siis jotain marjakiisselii ja munakasta...Marjakiisseli ei onnsitunnu ku ekaan se oli liian löysää ja sit mätin sinne perunajauhetta (tai mitä onkaa) ja ne ei enää sekottunnu ja siihe pinnalle jäi vaa lilluu niit jauhoi..yök :D! No onneks siin oli sentää mansikoit nii ei ollu nii pahaa ♥.

 Munakas onnistu hieman paremmin vaikka seki jäi vähä huonoks ja sellaseks murenevaks xd. Keittiö jäi ihan kamalaa kuntoo ja me mentii vaa pelaa singstarii..pitkäst aikaa xd. No sit katottii salkkarit ja sen jälkee lähin saattaa Juliaa kotii, oli oikeest ihan kamalaa xd! Ainaku joku auto meni nii me laitettii gangnam style soimaa ja tansittii siin tien laidas..Yhes vaihees meijä naapurit meni siit ohi ja ei toki ollu noloo ! Sit seuraavaan siit meni jotkut sotapojat ja ne pysähty meijän kohalle.. Ne vaa sano 'Moromoro' mut me jatkettii vaa matkaa, sit ne läks ja kävi kääntyys jossaa ja tuli takas ja sano taas 'moromoro' sit ne läks ja käänty viel uudellee ja tuli meit vastaa ja kysy minne ollaa menos xd. No mie vastasin jotaa 'sitä ei moni tiedä' ja julia sano jotain'jonnekki perseesee'. Sit ne sentää tajus lähtee xd Ihan kamalii !

 No saatoin JUliaa hetken ja sit lähin itekki kotii, kotoon olin vaa koneel ja tein läksyt.

hyi !



normal xd?
Tiistaina koulupäivä meni ihan kivasti, kotoonkaa ei oo oikee mitää tapahtunnu, äitil oli jotkut juhlat ja nukuin vaa niitten ajan xd. Huomee taas sanakokeet enkä osaa mitää...:)
oikeest oon kaamee manne... xd
Mut seuraava postaus on näi ollen hepoistt ;)

6 kommenttia: