maanantai 24. joulukuuta 2012

Laivalla ja joulu

Lauantai aamulla nukuin hieman pidempään kun oli tarkoitus. Mutta kuitenkin ehdin hyvin kun lähdettiin 11 kohti Kouvolaa. Otettiin Lotta tosin valkealasta kyytiin. Kouvolassa mentiin juna/bussiasemalle. Siellä ootettiin hetki, kun junakin oli myöhässä. Lopulta päästiin junaan. Junassa aika meni aika nopeasti, mitä nyt yhdessä vaiheessa jouduttiin odottamaan yli puolituntia keskellä metsää, koska veturissa oli suuria teknisiä ongelmia. Kahden jälkeen oltiin kuitenkin lopulta Helsingissä.

 Käytiin kahviossa syömässä vähän ja pian päästiikin laivaan, laivana toimi silja serenade. Heti kun laiva lähti liikkeelle niin mentiin lotan kanssa syömään buffettiin :D. Huhuh kun maha täyttyi alta aikayksikön. Oli kyllä hyvää ruokaa. Alkuillasta kierreltiin Lotan kaa vaa laivassa, oltiin hytissä ja näin. Illalla yhdet ulkomaalaiset miehet sitten tuli juttelee mulle ja lotalle, kyseli nimiä ja muuta sellaista, lähdettiin kyllä aika nopeesti pois siitä. Huomasi kyllä että mies oli ihan räkäkännissä. Illalla yksi toinenkin mies moikkasi mulle..ihme hörhöt :D. Mentiin jo 12 jälkeen nukkumaan.

tonne korpee se juna pysähty :):)

kameraat ♥ p.s anteeks mie !

hytissää !
Sunnuntina mulla oli ongelmia heräämisen kanssa, makasin vaa sängyssä ja sen seurauksena tulikin sitten aika kova kiire lähteä maihin ! Ekaan mentii bussilla jonnekkin torille/kadulle tukholmaan. Kierreltiin siellä hetki ja katselinkin yhtä objektiivia, joka mahdollisesti tulee mukaan ensi kerralla ;). Sitten mentiin metrolla keskustaan. Käytiin ekana mäkissä syömässä jonka jälkeen kierreltiin lotan kanssa kahdestaan n. tunti yhdessä isossa kaupassa, kerroksia oli seitsemän. Pian kuitenkin vaihdettiin pienempään kauppaan jossa oltiin reilu tunti. En löytännyt itselleni ruotsista mitään..Julialle ostin joululahjan ;). Joskus kolmen jälkeen ? lähdettiin satamaan ja sieltä laivaan.

 Laivassa kierreltiin ekaan kaupoissa, ostettii karkkii, syötii niitä, oltii jossaa clubissa jne. Illalla käytiin vielä taas syömässä buffetissa ja nyt olin vielä enemmän täynnä ! Olin kuin lihapulla ja olin ihan täynnä. No illalla katseltiin jotain showta jossa mies esitti naista ja lauleskeli siinä. Voitin myös melkein seitsemän euroa pelikoneesta ! Tosin lotta saikin voitosta yli puolet kun pelasin sen rahoilla xd. Illalla laiva heilui toosi paljon puolelta toiselle, sama jatkui läpi yön ja hyväkun unta sai kun keikutti niin paljon.
tuol oltii illat ;)


hottiii

ulkoo vähä tuuli :):) kuvassa siis lotta xd

 Maanantai aamulla en meinannut taaskaan jaksaa herätä, mutta nyt jaksoin paremmin kuin sunnuntaina. Käytiin vielä viimehetken ostokset tekemässä ja sitten pakkasin loppuun, jonka jälkeen olikin jo aika lähteä laivalta pois ):. Ootettiin satamassa kun lottaa tultiin hakemaan, jonka jälkeen lähdettiin ratikalla rautatieasemalle. Käytiin taas syömässä mäkissä, jonka jälkeen ooteltiin rautatieasemalla tunti. Juna lähti joskus vähän ennen kahta. Päästiin menemään hetki kunnes tuli ilmoitus että riihimäellä on junan vaihto (vaikka ei pitännyt olla) kun sitä entistä junaa tarvittiinkin helsingissä. No mikäs siinä vahdettiin sitten junaa. Loppumatka menikin mukavasti.

 Kotona oltiin neljän jälkeen, vaihdoin äkkiä vaatteet, otin pukin kamat mukaan ja mummolle. Syötiin siellä jouluruokaa ja hetken päästä lähdinkin jo pukemaan pukin vaatteet päälle ja jaoin sitten lahjat. Suvussamme on nimittäin pari pientä poikaa jotka oottaa aina pukkia :)! Ilta meni mukavasti, illalla juotiin viellä kahvitkin, mutta lähtiin aika nopeasti kotiin. Kotona avasin viellä muutamat lahjat. Ilta onkin mennyt nyt koneella ja joulutarinaa katsellessa. No mutta palaillaan sitten huomenna tai viimeistään ylihuomenna :)! Toivon mukaan jaksoit lukea tämän postauksen.. :)
pukki jako lahjoi ;);)

tos mun lahjat, alhaal viel lista :)
sellai otsalamppu, jota voin käyttää vissyllä ;)
karkkii, suklaata
suihkugeelii, huulirasvaa, rasvaa
ratsastussukat
rahaa
salatut elämät jaksot 136-180
lahjakortti
kolmen kuvan taulu
luomivärii,poskipunaa,kynsilakkaa
muistikortti kameraa
lahjakortti
sukat
tarrakirja (:D)
kosteusvoide, kasvojen puhdistusvaahto
pulmatikut, ja joku djeco
2 kynttilää :D

Tos oli kaikki, viel kerran Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2013 !♥


2 kommenttia:

  1. Tää oli hyvä postaus ku ei ollu mitää hevoskuvii ja kivoi lahjoi oot saannu ! :)

    VastaaPoista