lauantai 15. joulukuuta 2012

Pahoja tapoja ja ilman satulaa..

..Joo Vissy oppi tän päivän maastoretkel pariki pahaatapaa, joista en todellakaan tykkää.. Mutta nyt aamuun :)

 Joskus 11 heräsin siihen kun Lotta soitti mulle..Kaheltatoista lähin kuitenkin kävelee tallille ja mul oli pääl nyt ne talviratsastushousut, oli kyl lämpimät ! No kuitenkin sain mun yhen kaverin kuvaamaa mua. Vissyn omistaja ei ollu kotoon nii oli pientä säätöö ekaan, mut päästii sit kummiski tallii. No päätin mennä Vissyl ilman satulaa ja se anto ihan superhyvin mun mennä selkää ! Paremmin ainaki ku viimekerrel. Noo lähtii sit kävelee yhelle pellolle. Matkalla sinne tuli essin yks paha tapa: Vissy pysähteli tosi useesti eikä meinannu lähtee liikkeelle, välil sit se läks vähä turhanki kovaa.

 Oltii pian siel pellol ja kävelin hanges vähä et vissy vähän nostelis jalkojaa, kaikki meni ihan hyvin :)! Käveltii siin hetki ja lähtii sitte takasin. Takastulo matkal ilmeni toinen pahatapa: Välillä Vissy vaan yksin kertasesti päätti kävellä sinne hankee..Lunta tuli puista niskaa välil ku se läks vaa mettää. Välil ei ollu minkää laist hallintaa koko hevosee ku se vaan käänty sinne penkkaa. No sitte ku oltii isommal tiel ja se mun kaveri läks kotii nii sit Vissy päätti hypätä ihan syvää ojaa mis me sit ihmeteltii aikamme kunnes se tuli sielt pois, mut ei suostunnu kävelee enää eteenpäin. Sit se onneks pasko siihe ja suostu lähtee liikkeelle. No loppumatkast se päätti viel kerran mennä ojaa iekä meinannu tulla sielt pois vaa läks siihe pellolle, toivon todella et siin ei oo mitää kasvaas...Päästii sit sieltki takas tielle ja loppuamtkas en antannu sen ees kääntyy ojaa päin. Nyt en kyl anna sen enää koskaa hyppii mihinkää ojii.

 Tallilla hoisin Vissyn pois ja puhuttii sen omistajan kaa et menisin huomee auttaa sit Potin kaa..Haluisin mennä mut meen lotalle tänää viel enkä pääsis huomeen (enkä kyl jaksaiskaa kävellä), mut mä vähä niiku lupasin jo nii nyt pitäis soittaa sille ja sanoo et en pääse.. Se vei mut sit siitä kotii. Tosiaa lähen tos illal bussil lotalle ja tuun huomee takas.

:)

se etti ruohoo..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti