torstai 27. joulukuuta 2012

Pikapostaus :)!

Joo siis nyt on tullu parit ehotukset noihi erikoispostauksii, mut lisääki saa laittaa :)! Nyt on ehoteltu aika paljon videopostausta, ja päätin et teen videopostauksen ! Sen saatte tosin vasta uutenavuotena jolloin saan käyttöön koneen jolla sen voin tehdä :). Mutta nyt vähän vielä torstaista.

 Elikkä torstai illalla sain älynväläyksen ja pyysin Julian meille. Oltiin ekana sisällä, koneella ja kattelin julian uutta puhelinta. Pian äiti tuli ja toi mulle ruokaa ja söin sit sen. Sit lähtii ulos kuvailee :). Oli kyl hauskaa, ja ne kuvat :D. Mutta joo. Illal katottii viel salkkarit ja oltii vaa sisäl.
:--)
 Huomee tulee rankka päivä ku meen heti aamusta ratsastaa Vissyllä, katotaa jos saisin taas sen kisasuitset :)! Nyt yritän saada niistä ees joitain kuvii...Ku kukaan ei mua tuu koskaa kuvaa nii vähän ärsyttää. Nytte ku Vissy toimii jo maastossa aika hyvin, nii olis kiva saada niitä kiviaki. No joskus sitte :)! Ja sitten tosiaan huomeen lähden kolmeksi kiviharjuun jossa mulla on ainakin yksitunti (este) ja mahdollisesti vielä kolmaskin tunti (koulu). Katotaa miten jaksan :D. Noo hyvää treenii ! Tallilta pääsen lähtee kummiskii joskus kaheksan jälkeen..Pitkä päivä tulossa :)! No huomeen sitte lisää.

kesä takas kiitoos, vissy ja pottii ♥

2 kommenttia:

  1. laita kuvii/videoita estetunnista jos saat tai ainakin joku postaus (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo illalla tulee aika kuvallinen postaus kun tuli kuvailtua aika paljon vissyä ja pottia, ja näin ollen saan estetunnillekkin kuvaajan :):)!

      Poista