torstai 3. tammikuuta 2013

Huomenna pernajaaa

Joo nyt se on siis varmaa et pääsen lähtee huomee lotalle :)! Tänää aamul meinas käyä sillee et en ois päässy, mut onneks sain järjestettyy sillee et pääsen, nyt en vaa nää mun kummii ):. No kyl mie sen ehin täsa viel näkee varmaa :)! Mut nyt torstaihi.

 Julia herätti mut yöl enkä saannu sit heti unta joten olin taas vaihteeks torstai aika väsynny. No koulus meni ihan hyvin. Väsytti liikaa ja meiansin nukahtaa sinne. Koulun jälkee kotoon käväsin äkkii koneel, ja sit nukuin tunnin. Vähän ennen viittä lähin kävelee Vissylle. Äiti tul mukaa lenkkeilee. Kävelin sinne aika nopeest (~15 minaa). Äitiki tuli sit käymää tallil. Harjasin Vissyn ku se oli ihan purus ku se oli pesty tänää ja märkään se sit oli piehtaroinnu karsinas. Ku Vissy oli harjattu otin Potin käytävälle. Harjasin sen pikasesti. Sitte annoin hepoille ruuat ja heinät.

 Äiti läks sit kävelee kotii ja mie jäin sinne tallille hetkeks. Juttelin Emman kaa ja pian iskä tuliki hakee mua ku se tuli kouvolasta. Se vei mut sitte kotii. Nyt tääl kotoon en oo paljoo tehny mitää, pitäis pakata ainaki vähän ja ettii parit kirjat lotalle :)! Huomee sit kouluu ja kotii, viimehetken pakkailut ja sit bussil lotallee :)! Mut nyt laitan parit pernaja kuvat !

kettureponen :3




Foxforest Lyrica 60 cm!

Vaink mä kuinka haluisin, mikään ei tua sua takaisin..♥ R.I.P
 

Hoyt ♥

Antigone blue chip ♥

Lyrre :)



vakavaan :--)
Joo uusii kuvii laitan sitte viikonloppuna/maanantaina ;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti