keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Vähän muuta ku talleiluu

Kirjotanki jo nytte :D. Jos ei kiinnosta lukee tälläst turhaa postausta, ei kannata lukee tätä :D.

 Elikkä siis maanantai koulus meni ihan mukavast. Maanantai oli mukavan rento päivä, jouduin enkun luokas vaa ihan kaameesee paikkaa..Vikat tunnit oli puutöit jos siirryttii metallipuolelle. Eka tunti meni siin ku yritin leikata metallii, ei siit mitää tullu. Tokal ja kolmannel tunnil se sit sujuki :)! Bussikaa ei ollu kaameen myöhäs. Kotoon nukuin ja nukkumaameno venähti sit vähä illal.

 Tiistai koulus oli sika mukava ja rento päivä :)! Ekaan oli musiikkii, sit jotaa kivakoulu juttuu, jonka jälkee kaks tuntii liikkaa, sit uskontoo ja vika tunti sellai kiva utnti :D. Heiteltii noppaa ja puhuttii energiajuomist jnejne. Julai ei ollu koulus, niiku ei ollu maanantaikaa. Koulun jälkee meninki sit Julialle. Kotoon tein ekaa kertaa tänä viikkoon läksyt, lol :D. Nukuinki tos päiväl. Keskiviikkona koulus oli taas vaihteeks normii, nyt tuli juteltuu enemmän muillekki luokkalaisille kelle yleensä. Muutenki meijän luokka ei oo enää nii ärsyttävä ku aattelin alus sen olevan, koht sinne alkaa jo tottuu.
^^ älä huoli, ei mun oikee kulmakarva oo oikeest tollai nysä, se on ihan samanpitui ku toine, mut kuva vaa vaalens sit jotenki ja se näyttää lyhyelle :D
Muutama kuva viel keskiviikolt:

Julia ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti