tiistai 29. tammikuuta 2013

Asialliin ratsastaja

Joo tiistai koulun jälkee lähinki heti Vissylle. Siel otin parit kuvat Potista ja sit menin tallii ja aloin hajaa Vissyä. Pian hevosten omistaja tuli ja se otti Potinki sisälle. Laitettii kumpaakii samaa iakaa kuntoo, mut sillee et Vissy oli ekana. Laitoin sille hienosti ja asiallisesti heijastinrintaremmin (vaikka oliki ihan valosaa ku lähtii) ja takajalkoihin heijastinsuojat. Sit ku Vissy oli valmis nii se sai oottaa sen aikaa ku Potti valjastettii loppuu ja autoun sen liikkeelle.

 Ku potti oli päässy lenkille otin Vissyn ulkokäytävälle kiinni, laitoin jalustimet alas ja nousin selkää, Vissy ootti tosi hienosti (ja olihan se kiinni :D). Sit avasin sukot siltä ja lähtii liikkeelle, olin ottannu itellekki otsalampun, jos pimeä yllättäis ja otin myös raipan ihan siltä varalta jos Vissy alkaa pellilee ja jumittaa et ei jäädä sinne mettää. Alkumatka meni ihan kivasti jos ei oteta mukaan yhen laukka-askeleen eteenpäin pyrähystä..Matkan Vissy kyl käveli tosi kivasti, meijän piti mennä ekaan yks karskon lenkki, mut ei mentykkää ku pohja oli yhest kohtaa nii huono et en viittinny Vissyy kävelyttää siit.

 Käännyttii sit takasin ja mentii hanges vähä, jonka jälkee kierrettii kiertolenkkii kotii. tallilla oltiin aika hämärään aikaan, mutta ei tarvinnut kuitenkaa käyttää lamppua, autojakaan ei sopivasti tullut silloin kun käveltiin tietä pitkin, mutta hyvin oli varauduttu :)! Tallissa hoidin Vissyn pois, annoin hepoille kaurat ja sit lähin kotii.
sain myös hännästä (ku leikkattii se lotan kaa sunnuntai) ennen ja jälkee kuvan :)

Varustus 1. Kisasuotset 2. rintaremmi 3. satula 4. takajalkaheijastimet

3 kommenttia:

  1. Me ahkerat (y) mut vittu leikkasin ton hännän epätasasest D: korjaa se joku kerta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ! no joo katotaa nyt jos jaksan korjata :D noe ie enköhä mä sit siisti jossaa vaihees (viimestää silloi ku vissy lähtee jonnekki kauemmas xd)

      Poista