perjantai 25. tammikuuta 2013

Koulutunti 25.1

Jooo päätin nyt tehä blogista suurimmaksi osaksi heppablogin, välillä täällä saattaa vilahtaa jotain muutakin, mutta pääosittain tää on siis nyt heppablogi, ihan sen takia että mun elämäs ei vaa tapahu mitää. Bannerinkin siis nyt vaihdoin hevosbanneriksi ja nimen muutin tohon, osote pysy samaan mut mun elämä ei oo vaa täyn salaisuuksii nii nimi ei ihan sopinnu xd. Bannerin laitoin läpinäkyvöst ku ite tykkään tost jotenki enemmän :). Mutta joo nyt perjantain tuntiin !

 Olin tallilla n. puoli kuusi ja olin siis seitsemältä alkavalla koulutunnilla ja menin Ladyllä, pitkästä aikaa :)! Tunti alkoi siten että verkattiin itsekseen ponit. Lady oli todella kiireinen ja säikky. Se säikähtiki yhes vaihees, ja sen jälkee varsinki poni oli aika hermo, pelkäs toista päätyy eikä totellu puolipidätteit yhtää.

 Sit alettii tulla pituushalkasijal siten et puolesvälis alettii tekee pohkeenväistöö ekaa vasemmalle käynnissä. Tää ei kyl onnistunnu oikeestaa mitenkää, Lady ei totellu puolipidätteit eikä sisäpohjetta vaa porhalsi suoraa eteenpäin. Väistöt ei siis onnistunnu oikeestaa mitenkää. Pian alettiin väistää oikeelle eikä tohonkaa suuntaa onnsitunnu yhtää sen paremmin. Sit alettii tulla ravis ja se jos mikää ei onnsitunnu :D Me vaa mentii kovaa ravii eteepäin kun neiti höryjuna halus mennä vaa kovaa eteepäin. Mentiin siis ravissakin molempiin suuntiin eikä kumpaakaa onnsitunnu. Sit käveltiin välikäynnit.

 Käyntien jälkeen tehtiin käynnissä sama pohkeenväistö ensin vasempaan käynnissä ja uralta laukannosto. Väistöt ei menneet nytkään hyvin, mutta laukat oli kyllä tosi mukavia. Vikalla kerralla saatii kyllä musta ihan kiva väistö, ainaki se väisti (musta) kunnolla :)! Oikeeseen väistöö poni oliki taas kaamee touhottaja ja meni koko ajan tikitysravii tai sääti jotain muuta. Tehtii sit aina sillee et jos se ei kävelly rauhallisesti, ei se saannut myöskään laukata, heti kun poni rentoutu ja maltto kävellä, se sai luvan laukata. Tohonki kierroksee siis yksikään väistö ei onnistunut, mutta laukat oli tuohonkin suuntaa hyvät :)! Sitten vielä loppuravit joissa en saannut poniin tuntumaa ollenkaan, se ravas sikaa kovaa eikä totellu puolipidätteitä, varsinkin toisessa päässä se juoksi useesti alta pois. Tunnin jälkeen hoisin ladyn pois ja lähdin kotiin.

en kommentoi, epäonnsitunnut hidastamisyritys kenties :D?
Huomee meenki sit pitkäst aikaa ratsastaa vissyllä, ja saan kuvaajanki mukaa kun Lotta tulee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti