lauantai 26. tammikuuta 2013

We're diamonds in the sky

Tänään lauantaina kävin aamulla mummolla ja Lotta tuliki meille ennen 12. Kaheltatoista oltiiki jo tallilla (=vissyllä siis). Vietiin siinä potti ulos ja sit harjattii vissyl ja laitettii sille suitset. Lähin ratsastaa sillä ilman satulaa ja lotta tuli kuvaamaa :)! Mentiin siis sellai lyhyt lenkki, jossa ei kauaa mennyt nii jäätii sitte viel pellolle pyörimää ja kokeiltii ravata, mut Vissyl oli sen mielestä hölläily päivä, joten ei sitten ravattu. Mentii siis pellolle ja siel Vissy toimi ihan kivasti (tai no ei se muuten voinnut toimiakkaan kun vaa käveltii). Mut sen takii se toimi hienost et kävin tos pellol ekaa kertaa makaa sen selkää sillee et pää oli lautasten pääl, ikiin ennen tota ei oo Vissyl tehty, eikä se letkauttannu korvaakaa :)!

 Ku oli hetki pellol kävelty nii lähtiiki kävelee tallille, käveltii sellai peltomäki ja lopus Vissy päättiki et hölläily sikseen ja läks ravaa, en ollu toho iha valmistautunnu, mut en tippunnukkaa ku vissyl on nii pehmee ravi :). Pysäytin sen sitte mäenpäälle. Loppumatka sujui sitten tosi kivasti. Tallil hoidettii Vissy pois ja laitettii karsinaa. Sen jälkee vaihettii kaurat toisee paikkaa ja sit mentiiki tarhaa potin luokse ja oltii siin, 'juoksutettii' sitä vähäse, mut enimmäksee söpöiltii siin :3. Kahen mais tuli hieroja hieroo Vissyy nii katottii sitä hetki, pian lähtii kummiski juomaa kahvit lotan kaa. Mentii kummiski pian tallii takasi. Pian ne lopetti hieromisenki ja se hieroja kerto mulle vinkkei miten mennä sil :)

 Sit Vissyn omistaja aj se hieroja läks kahville nii me käytii hakees Potti sisälle ja harjattii se. Sit Heppojen omistaja tuliki takas tallii, valjastettii Potti ja autettii ne liikkeelle. Sit mä ja lotta alettii leikkaa Vissyn häntää, se on nimittäi oli ihan liian pitkä. Siin meniki nii kauan et Pottiki kerkes tulla takas. Leikattii se sit äkkii loppuu et pottiki pääs tallii. Sit meijät vietii kotii. Kotoon ollaa katottu vaa tv:tä, lotta jää meille siis yöksi (:.








2 kommenttia: