keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ravit odottaa !

Tiistai meni ihan mukavasti, tosin 'loukkasin' jalkani sählyssä ja nyt se on aika kipeä :/. Tallasin siis sählymailan päälle, se luisti alta ja kaatusin.. Muuten meni ihan kivasti, äikässä suunitellaan kauhuleffaa kykypäivään (:! Keskiviikkona eka koulutunti menikin mukavasti (tai ei oikeestaan niin mukavasti..) fysioterapeutilla. Siin meni tosiaan reilu tunti, ja joudun käydä siellä n. 3 viikon välein maaliskuun loppuun asti..Ei oikein innosta ! No ehkä toi selkä sit tokenis ton ansiosta.

 Kotona olin kolmen jälkeen ja puol neljän maissa lähinkin Vissylle. Vissyl oli ajettu päivällä vähän ja se kuivatteli siinä, ekaan en meinannu lähtee ratsastaa, mut päätin sit kummiski mennä ilman satulaa köpöttelee maastoo. Jätettii Vissylle loimi päälle, laitoin sille kisasuitset, koska se toimii niillä paljon paremmin. Sitten lähettiikin maastoo. Alkumatkasta kävelin vähän pellolla, mutta se oli hieman kova niin en mennyt siinä kauaa. Kävelin sit n. puolen tunnin lenkin. Vissy toim itosi asiallisesti, vaikka viime ratsastuskerrasta on lähes kaksi viikkoa (?). Tallilla purin vissyn, vaihoin loimen ja sit menin ylös talolle. Siel otin yhen leivän ja sitte Vissyn omistaja heitti mut kotii (:! Koht ois lähtö paloharkkoihin, sit teen läksyt jnejne. Ja voisin käydä kerrankin ajois nukkuu.

Ja sitten vielä ! Perjantaina olen ekat neljä tuntia koulussa, jonka jälkeen lähden kotiin ja yhen maissa olisi lähtö Jyväskylään raveihin ! Vissyllä on siis siellä startti, viime kisoista onkin yli puoli vuotta ! Toivon mukaa menee ravit hyvin. Ne on illalla, joten katotaa saanko millasia kuvia..Mut yritän saada hyviä ! Ilmottelen sitte miten ravit meni perjantaina (:!
Vime kisat 13.7.2012

3 kommenttia:

  1. onnee! Mä joudun käymää fysioterapias maaliskuuhun asti VUOTEEN 2014

    VastaaPoista
  2. ja sit viel kerran viikos:)) onneks se on aamusin ku oon hirveen kiireine nykyää O.o

    VastaaPoista