perjantai 18. tammikuuta 2013

Jyväskylän ravit

Torstaina ei tapahtunut oikeastaan mitään. Perjantainba aamu ei alkannu oikee lupaavasti ku nukuin pommii ja meinasin myöhästyy bussista..Heräsin siis 6.50 ja bussi lähtee 7.15, hupsista saatana. No kouluu ehin kuitenki ja ekat kolme tuntia meni köksässä. Tehtii kalakeittoo ja lettui. Mä tein letut ja ne onnsitu ihan kivasti (mitä nyt pari palo..). Sit oli viel ruotsii ja 12 mua tultiiki jo hakee ! Kotoon vaihoin vaatteet ja ennen yhtä olinki jo Vissyllä. Vissy oli jo traikus ja laitettii sit parit loimet viel mukaa ja yhen mais lähtii hakee Vissyn ohjastaja.

 Sit alkoki matka kohti Jyväskylää. Aateltii jo amtkal et ravit perutaa, ku mittari näytti koko ajan yli 20 pakkasastetta, no ei peruttu kuitenkaa. Matka meni ihan nopeesti, kuuntelin musaa, olin faces ja torkuin välil (ja juttelin Vissyn omistajalle ja ohjastajalle). Vähän ennen neljää oltii jo killerin raviradal. Käytii syömäs sämpylät ja sit käytii ilmoitautumassa. Sit otettiiki Vissy ulos ja kävelytettii sitä vähän. Viideltä laitettii sille valjaat päälle ja ohjastaja läks verkkaa sitä. Verkan jälkee laitettii Vissylle loimii pariki kappalettä päällekkäi, ku mittari näytti yli -20..

 Mun piti mennä välil kahvioo ku oli ihan sika kylmä ! Kuuden jälkee alko Vissyn startti. Alussa Vissy otti heti laukan ja oli viimesten joukossa, vikal kierroksel meni sitte yks ohi Vissystä ja Vissy jäi aika viimesten joukolle, pari ravurii taidettii hylätä ? Vissy tais olla viimein jota ei hylätty. Ei se oo viel kunnos..Ku ei se puuskuttannu yhtää startin jälkee, joten se ei ollu menny nii kovaa ku ois voinnu mennä. No nätisti se kummiski ravas lopus :)! Sit vaa valjaat pois, kolme loimee päälle, plus kaulaan ratsastusloimi (:D) kun kunnon kaulakappaletta ei ole. Sit Vissy traikkuu, me käytii hakees sämpylät ja lähtii seittemän jälkee ajaa kotii.

 Kotimatkal käytii viel syömäs. Tulomatkan mä oikeestaa vaa nukuin, tiet oli sika liukkait ja välil autoki meinas lähtee hallinnasta. No juteltii siin kaikkee, kyl noi ravit meni must tosi hyvin, ku Vissyl on ollu kuitenki yli puolen vuoden tauko raveista, eikä se oo viel ihan kunnossa. Nyt vaa laitetaa se kuntoo, nii kesäl /syksyl ehkä se pärjää kisoiskii :)! Olin kotoon n. puol 11, et aika pitkä reissu oli :D. Nyt pitäis viel tehä läksyi ku äiti menee huomee vanhempien koulupäivää nii teen sille huomiset läksyt :D. Mä saan nukkuu onneks piitkää ♥.
Tallilt lähös klo 13.00

Jyväskylässä n. 15.45


startti (:


Lyhyen videokoosteen teen ehkä huomenna, en tiiä mitä kone sanoo..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti