tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusvuos kaikki uutta hienoo

Tai sit ei, ei tunnu yhtää siltä et olis uusvuos.. No ehkä tää tästä viel muuttuu hienoks :)! Kaikenkaikkinaa vuos 2012 oli aika tylsä mulle. Ei tapahtunnu mitää toosi ihanaa. Kiviharjusta lopetettiin kolme hevosta, Anttu lopetettii. ja sattu muutenki vähä kaikkee.... No mut toivon mukaa täst on nousu jyrkkä vuonna 2013. En osaa ees viel kirjotaa tota, koko ajan tulee '2012'. No kyl siihenki tottuu :--). En jaska lauantaist kertoo mitää, kun mitään ei tapahtunnu oikee. Mut nyt viel vuoden 2012 viimesee päivään, 31.12.2012.

 Aamul heräsin yli väsyneenä kymmeneltä. Olin jutellu tanjan kaa viimeyön neljää asti. Väsytti sunnuntai liikaa. No pääsin vähä ennen 11 kummiski tallille. Siel oli siis harjoitusestekilpailut joita kuvasin siinä. Aika meni ihan kivan nopeesti. Puol kahen jälkee mua tultii hakemaan. Kotoon olin koneella, siivosin huoneen ja neljältä Julia tuliki jo meille. Mun vanhemmat oli lähtenny jo vähän aikasemmin yhelle mökille niitten tuttujen kaa, ja veliki oli kaverillaa muualla, oltii Julian kaa siis kahestaa.

 Alkuilta meni ihan kivois merkeis. Oltii vähän koneel ja kuudelt alettii ampuu jo vähän rakettei. Aika nopeest lähettii kävelee kylille ja siel oltiiki sit Jonin ja Toukon kaa. Käytii ABC:l, vanhal koulul ja meil. Mentii viel koululle, mut siel oli muitakii nii mie ja Julia lähtii kotii. Oltii sitte meil ja syötii ja naurettii. Yhes vaihees onnsituin jättää myös avaimet sisälle ja ovet meni lukkoo..No onneks mummo asuu lähel nii saatii avaimet nopeesti ja päästii sisälle. Aika pian meijän pitiki jo lähtee paloasemalle. Kello oli vähää vaille 12. Pian siel alkoki ilotulitukset, oli muuten hienot ! Kännistä porukkaa ja hyvän uudenvuoden toivotuksii. Ilotulitus kesti varmaa puol tuntii, jonka jälkee lähtii kotii.

 Kotoon oltii vaa koneel ja ja ammuttii vikoi rakettei, saatii just ennen kahta ne ammuttuu. Yhes vaihees äitiki päätti tulla kotii, vaik tarkotus ei ollu, no se ei haitannu koska se meni heti nukkuu :D. No sit Joni ja touko tuliki aika nopeest meille, ja alettii ennen puolt kolmee kattoo leffaa, Black swania. Se loppu joskus neljält, jonka jälkee pojat läks kotii. Me valvottii Julian kaa viel viitee.  Kuvat ovat ilotulituksesta paloasemal :) tai sitte jonin ja toukon ampumii.






Tiistai julia sit herätti mut ennen 12..Se läks jo puol yks, jolloin mie kävin nukkuu uudellee ja heräsin kolmelta, hups. Tää päivä mneee ihan unes, huomeenki alkoo koulu..Ihan ku saisin unta ennen kolmee, herätys kuudelta, pitää kattoo jos saisin luvan jäädä kotii, ksoak muuten eka päivä menee ihan helvetin huonosti :). Mut Hyvää uutta vuotta teille lukijat ♥ ! Mun oli tarkotis toi tulla kirjottaa 12 yöl, mut se vähäniiku unohtu :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti