lauantai 5. tammikuuta 2013

Villiponiii !

Perjantai koulupäivä meni mukavan nopeesti ja bussikaa ei ollu kaameest myöhäs :--)! Kotoon olin heti kolmen jälkee. Pakkasin kaameel kiireel ja sit ennen neljää mut vietii bussille, ehin käydä kaupassa ja se bussi oliki aika paljo myöhäs. No lopult pääsin bussii ja sit matka alko ! Valkealaa asti olin täysin hereil, mut siit eteepäin nukuinki sitte elimäelle. Matka meni kyl ihan mukavan nopeesti :)! Lotal ja niil ei illal tehty kummempii, siivottii karsinat, laitettii Ilonalle satula ja käytii kummatki seläs vähäse siin tallinpihal. Sit viel ruokittii hepat. Valvottii johonki 12.

 Lauantai mie heräsin sitte jo pul kaheksan... No joskus puol kymmenen herätin Lotan ja Helinki (Heli tunki mun sänkyyyy !) No syötii vähä ja sit mentiiki tallille ! Otettii Lyrre sisälle, laitettii sile kamat ja mie nousin selkää. Lähettii kävelee yhelle pellolle. Siin oli pien hankikanto, mut pysty kummiski menee siin. Ravailin siin pienen hetken, kunnes lotta meni selkää. Meil oli kunnon kuvaukset siin, kaks järkkärii, jalusta ja näin :D. Ihan kivoi kuviiki tuli ! Menin ite hetken pääst selkää ja otin parit laukat, ja pari kovempaa pätkää. Lyrre oli tosi kiva ja reipas. Sit viel lotta kävi seläs laukkaas, ja loppuravailees. Ratsastuksen aikana Lyrrelt irto harmillisest kenkäki ):. Onneks läks nätisti irti ! Mie sit kävelin sen kaa tallille.

 Tallil otettii Ilona sisälle ja laitettii sille kamat päälle ja lähtii taluttelee niit järvitielle, Lotan pikkusisko tuli kuvaa. Noustii sit siel tiel selkää, mä menin Lyrrel ja lotta ilonal. Käveltii tietä pitkin noin puol kilsaa ja sit käännyttii. Pikkulenkki vaa. Tallil hoidettii hepat äkkii, laitettii ulos heinät ja sit viel hepat ulos. Sit lähtiiki jo kohti vantaata hööksii ja jumboo ! Hööksistä en ite löytänny mitää, kivoi huopii siel oli, mut ei tullu ostettuu :/. No sit lähtiiki Jumboo. Sielkää en ite löytänny mitää, eikä kyl lottakaa vaik yritettii ettiä. Loppuen lopuks oltii takas lotal joskus kuuden jälkee.

 Sit oltiiki vaa sisäl ja illal käytii siivoo karsinat, ja harjaa ponit ja laittaas niille ruuat. Ilta on menny koneel olles. Huomee on jo lähtö kotii, mut sit ennen käyää ratsastaas.





3 kommenttia:

  1. Kuka on Heli? :DD mietin vaa et kuka helvetti sun sänkyy tunkee ja sit aattelin et onkohan se joku kissa tms ? xDD

    VastaaPoista